BYEBYE WOODS, FOR NOW

 

 

Code in the Woods Day 5 - Retro

 

Viikon viettäminen metsässä yksin tuntemattomien kanssa on pelottava ja rohkea päätös keneltä tahansa, saati sitten itsenäiseen työskentelyyn tottuneelta varhaisemman vaiheen koodarilta. Asut viikon poissa mukavuusalueeltasi, pysäytät oman elämäsi ja työsi kotipaikkakunnallasi viikoksi ja tarkka sijaintisi Etelä-Suomen kartalla on tuntematon. Hakemuksia kuitenkin satoi tähän yllätyhulluun ohjelmaan mieletön määrä ja kartanoon valikoitui uskomaton porukka, jonka kanssa lähtöasetelmat yhteiseen viikkoon olivat kohdillaan.

20171019_173231(0).jpg

Tämä uskomaton viikko on nyt monen hienon hetken jälkeen takana ja koko tiimi osallistujista, mentoreihin ja ohjelman rakentajaan Lauri Svaniin jättää minut ilosta sanattomaksi. On ainutlaatuinen etuoikeus saada todistaa sitä omistautumista, intohimoa ja lämpöä, jolla nuoret osaajamme ovat työskennelleet. Kuten osallistujamme Teemu sanoikin, 6 viikon opintojakson työ on tiivistetty 4 päivään. Ja, mikä parasta, tiimimme selvisivät siitä ja demot saatiin ulos, älytöntä!

DMky_XLXcAI82e7.jpg-large.jpg

Code in the Woods ei jäänyt tavalliseksi koodaustapahtumaksi. Sulkiessani viimeisenä kartanon oven, joka oli viikon ajan toiminut kotinamme, saatoin varmuudella sano, että me olemme muodostaneet pienen Woods -perheen. Yhteisön, joka on täynnä ystävyyttä, vertaistukea, mentorointia, saunomista, naurua, väsyneitä tunteja ja toivottavasti monia yhteisiä ohjelmointi- ja oluthetkiä myös jatkossakin.

 

 

Rosa Smolander,

Code in the Woods koordinaattori, Barona Technologies

20171020_114319.jpg